logo tp

Puheenjohtajan terveiset sukukirjeessä I/2017

Niin puoli vuotta on taas vierähtänyt ja talvi on taitettu, kesää kohti mennään jo kovaa vauhtia. Sukuseuran toiminnassa alkanut vuosi on aktiivisen toiminnan vuosi, sillä kesä-heinäkuun vaihteessa kokoonnumme suvun kesken tapaamaan toisiamme Hirvikoskelle. Suvun tarinaan kuuluu sukupolvien ketju, jota rakennamme yhdessä. Yhdessä on myös Suomi 100 -juhlavuoden tunnuslause. Sukuseuranavaalimme tätä viestiä ja kannustamme jokaista rakentamaan sukupolvien ketjua.

Sukuseuran panostus tämän ketjun rakentumiselle on lasten tapahtuma varsinaista sukukokousta edeltävänä perjantaina, jolloin kokoonnumme suvun lasten kesken Hirvikoskelle viettämään lastentapahtumaa. Lapset voi tuoda päiväksi puuhaamaan mukavia juttuja, ja samalla houkuttelemme nuorempia polvia tutustumaan sukulaisiinsa.

Varsinaisen sukukokouksen ohjelma lauantaina 1. heinäkuuta on monella tapaa varsin perinteinen, kokoonnumme nauttimaan hyvästä ruuasta ja juttelemaan suvun kesken. Ohjelma rakennetaan niin, että aikaa muisteluun jää runsaasti. Ohjelmanumeroita on lupa esittää ja niistä voi toki ilmoittaa myös etukäteen seuran hallitukselle, niin voimme katsoa aikatauluun sopivan välin. Tuo mukanasi toki
kuva-albumi tai jokin muu mukava muisto suvusta; tarkoitus on, että ohjelman lomassa jää aikaa kuvien katsomiselle ja tarinoinnille. Kannattaa myös hankkia itselleen seinäkalenteri kahdeksi vuodeksi, siis sukukokousten väliseksi ajaksi. Kalenterin hinta tulee olemaan 15 euroa ja sillä kerätään varoja sukukirjeiden postitukseen, sillä postituskulut ovat nousseet huimasti viime aikoina.

Keväisiä terveisiä Jyväskylästä lähettäen,
Ville Hirvikoski

Hirvikoski-sukuseura ry. 2014 | Toteutus: Olli Rantakangas