Jouluinen tervehdys!

Hirvikoski-sukuseura ry:n toimintavuosi alkaa olla takana ja siirrymme kaikki joulun ja vuodenvaihteen levolliseen viettoon. Monille vapaat tarkoittavat odotettua ystävien ja sukulaisten kanssa vietettävää aikaa. Vaikka medialaitteet mahdollistavat yhteydenpidon ja kuulumisten jakamisen, ei se todellista läheisyyttä ja yhteenkuuluvuutta korvaa. Rakkaille jaettu aika on niitä parhaimpia lahjoja.

Kun tarkastelee kulunutta vuotta, nousee esille Hirvikoski-sukuseuran järjestämä Kuopion matka. Saimme nauttia herkullisen illallisen vaihtuvia järvimaisemia ihaillen ja Puijon tornista sai kokonaiskuvan vehreästä Kuopiosta. Nähtyä ja koettua oli mukava jakaa tutussa porukassa.

Ensi vuonna kokoonnumme toivon mukaan suurella joukolla sukukokoukseen Paula ja Pekka Huukin luona Kannuksessa. Heidän juhlatiloissa on meille hyvät puitteet seurustella ja kokoustaa. Muuhun ohjelmaan otamme ilolla ehdotuksia vastaan koko kevään, erityisesti helmikuun suunnittelukokoukseen. Haluatko esiintyä, kertoa suvustasi, onko sinulla jotain myytävää, lahjoitettavaa arpajaisiin? Haluatko toimia tilaisuuden kuvaajana, tiedottajana tai vaikka arpajaismyyjänä?

Vuosi on monille tuonut niin iloa kuin surua. Sukutietoihin tulleita muutoksia ei tehdä automaattisesti vaan jokaisen tulee itse niistä ilmoittaa sukuseuralle. Niistä voi ilmoittaa sukuseuran hallituksen jäsenille kirjallisesti/ sähköpostitse tai suoraan ville.vehmaa(at)nic.fi.

Joululahjat on jo monelta osin hankittu, mutta tuliaisia aina on mukava antaa ja saada. Hirvikoski-sukuseuran seinäkalentereita on vielä jäljellä. Kuvat ovat sukuseuran jäseniltä. Niitä voi tilata Ville Hirvikoskelta 5 € hintaan.(ville.j.t.hirvikoski(at)student.jyu.fi)
Sukuseurojen keskusliitto on julkaissut monikäyttöisen adressin (tekstitön, A4-kokoinen, sisältää kirjekuoren). Suunnittelija: Satu Hirvikoski. Tilaus Sukuseurojen keskusliiton kautta, www.suvut.fi/julkaisut/ tai suoraan toimistolta. Hinta 15 €/kpl, sisältää lähetyskulut.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019 toivottavat

Hirvikoski-sukuseura ry
Ville Hirvikoski pj
Satu Hirvikoski

49140180_521049001708618_3766218459214512128_o.jpg

Sukukirjeen II/ 2017 juttuja

Jouluinen tervehdys sinulle hyvä sukulainen,

niin on taas vuosi vierähtänyt ja olemme tulossa joulua kohti. Palataan vielä kesän sukukokoukseen, jossa näimme sukulaisten joukolla ruuan ja keskustelujen merkeissä. Sää oli tällä kertaa varsin mainio ja saimme ulkona otettua hyvän yhteispotretin. Ohjelma oli vapaamuotoista, sisältäen perinteisen arvonnan ja virallisen sukukokouksen. Seuraavaan sukukokoukseen on tarkoitus saada taas vuorostaan jokin erityisempi ohjelmanumero.

Sukuseuran hallitus kokousti uudella kokoonpanolla ensimmäisen kerran lauantaina 28.10. Jyväskylässä hotelli Albassa. Kokouksessa käytiin läpi yhdistyksen talousarvio ja toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle. Lisäksi saimme kutsun Kannukseen Paula ja Pekka Huukin luo viettämään seuraavaa sukukokousta kesällä 2019 heinä-elokuun vaihteessa. Postikulujen kallistumisen vuoksi päätimme, että viestimme jatkossa enemmän netissä ja sukukirje ilmestyy jatkossa vain kerran vuodessa. Näistä kaikista voit lukea tarkemmin myöhemmin tässä kirjeessä olevista infolaatikoista.

Ensi vuonna on tarkoitus järjestää jonkinlainen kesätapahtuma, johon olisi helppo lähteä mukaan tapaamaan toisiamme. Katsotaan, miten tämä suunnitelma etenee. Siitä lisää seuraavassa kirjeessä, joka ilmestyy keväällä 2018.

Rauhaisaa joulunaikaa 2017 koko hallituksen puolesta toivottaen,

Ville Hirvikoski

Joulutervehdys

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta teille kaikille! Kiitos menneistä vuosista!

Mariitta ja Voitto

Käy lukemassa mielenkiintoisia juttuja syksyn sukukirjeestä

Suku tiedottaa - jatkossa vahvemmin myös netissä

Tie huvikumpuun - sukukokous 2019

Annika Huukin terveiset Australiasta

Perheuutiset

Poisnukkuneet: Tuomo Untinen

Syntyneet:
Tytti Kuosmanen ja Henrik Halonen saivat poikavauvan 9.9.2017. Hän sai nimekseen Väinö Mikael Halonen.

Sanna-Maria ja Miika Järvelä ovat saaneet pojan. Aaron Onni Elmeri syntyi 19.2.2017 Ilmajoella. Isovanhemmat Outi ja Tapani Puumala.

Molempien pienokaisten isomummoudesta nauttii Eila Wennström.

UUTTA! Seinäkalenteri vuosille 2018–2019 myynnissä

Hanki itsellesi tai lahjaksi sukuseuran julkaisema kahden vuoden
seinäkalenteri, jossa on mukana myös nimipäivät. Kalenterissa on
monipuolisesti kuvia niin luonnosta ja suvun ihmisistä.
Kalenterin hinta 15 €.

”Vanhan sillan luona vielä kerran kohdattiin...”

Auringosta nauttien ryhmittäydyimme Hirvikoski-sukuseuran ryhmäkuvaan 2017 sillan edustalle.

Sukukokouskuva 2017