KUTSU SUKUKOKOUKSEEN 2017

Tervetuloa kesän sukukokoukseen Hirvikosken kurssikeskukseen tuttuun tapaan lauantaina 1.7. Sukukokouksen hinta aikuisilta 25 euroa, lapset 10 euroa ja alle kouluikäiset ilmaiseksi kattaen lounaan ja kahvit. Ennakkoilmoittautumista toivotaan tarjoilun järjestämiseksi. Sen voi laittaa puheenjohtajalle sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 0400-419379. Samoin voi ilmoittaa muille hallituksen jäsenille.

Majoituksen voi varata tarvittaessa Hirvikoskelta, puh. 06-8623086 tai www.hirvikoski.net.

OHJELMA
09:00 Aloitamme lipunnostolla ja yhteisvalokuvalla Hirvikosken etupihalla, kahvi ja vapaata seurustelua

10:00 Tervetulosanat, viime sukukokouksen jälkeen edesmenneiden sukulaisten muistohetki - seuran puheenjohtaja

Kuva-albumien selailua, tarinointia, muuta vapaamuotoista ohjelmaa, hyvällä säällä pihalla tekemistä, vapaa sana

11:30 Juhlalounas

12:45 Yhdistyksen virallinen kokous, käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. valitaan uusi hallitus yhdistykselle

14:00 Päätöskahvi, arvonta

Sukukirjeen I/ 2017 juttuja

Käy lukemassa mielenkiintoisia juttuja kevään sukukirjeestä

PUHEENJOHTAJAN PALSTA

KYLÄPÄÄLLIKKÖ RAINER WENNSTRÖM

AULIKKI MARKKANEN: LAPSUUSMUISTOJA HALSUALTA

Lyhyet muistutukset:

Seinäkalenteri

Sukuseuran varainhankintaa varten seura kustantaa seinäkalenterin sukukokousten väliselle ajalle eli heinäkuusta 2017 kesäkuun 2019 loppuun. Kalenteriin on koottu sukulaisten lähettämiä kuvia luonnosta ja suvustamme. Suosittelemme ennakkotilaamaan kalenterin ennen kokousta, jotta osaamme ennakoida tilattavaa määrää oikein. Hinta siis 15 euroa kalenterilta ja kalenterissa suomalaiset nimipäivät mukana.
Postituskulut lisätään tilattaessa kalenteri kirjeenä.

Jäsenmaksu 2017

Muista maksaa vuoden 2017 jäsenmaksu. Jäsenmaksu on 15 € vuodelta tai 150 € ainaisjäsenyys.
Tilille: OP Toholampi FI60 5471 2640 0035 34.

Perheuutiset

Tästä linkistä perheuutisiin