Sukukirjeen II/ 2017 juttuja

Jouluinen tervehdys sinulle hyvä sukulainen,

niin on taas vuosi vierähtänyt ja olemme tulossa joulua kohti. Palataan vielä kesän sukukokoukseen, jossa näimme sukulaisten joukolla ruuan ja keskustelujen merkeissä. Sää oli tällä kertaa varsin mainio ja saimme ulkona otettua hyvän yhteispotretin. Ohjelma oli vapaamuotoista, sisältäen perinteisen arvonnan ja virallisen sukukokouksen. Seuraavaan sukukokoukseen on tarkoitus saada taas vuorostaan jokin erityisempi ohjelmanumero.

Sukuseuran hallitus kokousti uudella kokoonpanolla ensimmäisen kerran lauantaina 28.10. Jyväskylässä hotelli Albassa. Kokouksessa käytiin läpi yhdistyksen talousarvio ja toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle. Lisäksi saimme kutsun Kannukseen Paula ja Pekka Huukin luo viettämään seuraavaa sukukokousta kesällä 2019 heinä-elokuun vaihteessa. Postikulujen kallistumisen vuoksi päätimme, että viestimme jatkossa enemmän netissä ja sukukirje ilmestyy jatkossa vain kerran vuodessa. Näistä kaikista voit lukea tarkemmin myöhemmin tässä kirjeessä olevista infolaatikoista.

Ensi vuonna on tarkoitus järjestää jonkinlainen kesätapahtuma, johon olisi helppo lähteä mukaan tapaamaan toisiamme. Katsotaan, miten tämä suunnitelma etenee. Siitä lisää seuraavassa kirjeessä, joka ilmestyy keväällä 2018.

Rauhaisaa joulunaikaa 2017 koko hallituksen puolesta toivottaen,

Ville Hirvikoski

Joulutervehdys

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta teille kaikille! Kiitos menneistä vuosista!

Mariitta ja Voitto

Käy lukemassa mielenkiintoisia juttuja syksyn sukukirjeestä

Suku tiedottaa - jatkossa vahvemmin myös netissä

Tie huvikumpuun - sukukokous 2019

Annika Huukin terveiset Australiasta

Perheuutiset

Poisnukkuneet: Tuomo Untinen

Syntyneet:
Tytti Kuosmanen ja Henrik Halonen saivat poikavauvan 9.9.2017. Hän sai nimekseen Väinö Mikael Halonen.

Sanna-Maria ja Miika Järvelä ovat saaneet pojan. Aaron Onni Elmeri syntyi 19.2.2017 Ilmajoella. Isovanhemmat Outi ja Tapani Puumala.

Molempien pienokaisten isomummoudesta nauttii Eila Wennström.

UUTTA! Seinäkalenteri vuosille 2018–2019 myynnissä

Hanki itsellesi tai lahjaksi sukuseuran julkaisema kahden vuoden
seinäkalenteri, jossa on mukana myös nimipäivät. Kalenterissa on
monipuolisesti kuvia niin luonnosta ja suvun ihmisistä.
Kalenterin hinta 15 €.

”Vanhan sillan luona vielä kerran kohdattiin...”

Auringosta nauttien ryhmittäydyimme Hirvikoski-sukuseuran ryhmäkuvaan 2017 sillan edustalle.

Sukukokouskuva 2017